Sverokin & Valamiksen kumppanuus tuo innovatiivisen oppimiskokemuksen 55 000 pelaajalle

Joensuussa, 18. helmikuuta 2021. Digitaalisen oppimisen ja työvoiman kehittämisen edelläkävijä Valamis ilmoitti yhteistyöstään Sverokin kanssa luodakseen innovatiivisen oppimiskokemuksen 55 000  n jäsenelle.

Sverok on yksi Ruotsin suurimmista nuorisoliitoista. Se on kansallinen, voittoa tavoittelematon pelikerhojen liitto, joka keskittyy tukemaan paikallisia pelikerhoja niiden toiminnassa ja kasvussa, sekä auttaa nuoria pelaajia peliyhdistyksiensä hallinnoinnissa.

Sverokin tavoitteena on hyödyntää pelikerhoista löytyvää tietämystä vaikuttavan ja kiinnostavan koulutuksen tarjoamiseksi aktiivisille jäsenille. Nuorten pelaajien verkoston erityistarpeiden tyydyttämiseksi Sverok rakensi yhteistyössä Valamiksen kanssa Skilltreen, innovatiivisen ja interaktiivisen oppimisratkaisun.

“Tarvitsimme modernin, sosiaalisen ja vuorovaikutteisen oppimisalustan houkutellaksemme ja pitääkseen nuorten pelaajien verkostomme aktiivisina. Diginatiiveille oppijoille suunnatun alustan tuli olla innovatiivinen ja innostava, joten päädyimme valitsemaan oppimisympäristön (Learning Exerience Platform, LXP) perinteisen oppimisen hallintajärjestelmän (Learning Management System, LMS) sijaan. Valamiksen intuitiivinen, raikas ja moderni käyttöliittymä mahdollisti meille myös ulkoasun ja kielen mukauttamisen pelaajayhteisölle sopivaksi”, kertoi Gabrielle de Bourg, Learning Manager, Sverok.

 Sverokille on tärkeää, että kaikkea koulutusta pystytään hallinnoimaan yhdellä keskitetyllä ratkaisulla. Tämän vuoksi Valamis-alustalla toimii koko osaamisenkehittämisprosessi, aina sisällön luomisesta ja itse oppimistapahtumasta seurantaan ja raportointiin.

 “Halusimme joustavan, innovatiivisen alustan, joka kasvaisi organisaatiomme kanssa ajan myötä. Valamis oli ainoa alusta, joka täytti kaikki vaatimuksemme, kuten xAPI ja Open Badges -yhteensopivuuden ja tarjosi markkinoiden uusimmat LXP-ominaisuudet.”

– Gabrielle de Bourg, Learning Manager, Sverok

Valamis antaa Sverokille mahdollisuuden tuottaa suuria määriä pelaamiseen  keskittyvää sisältöä hyödyntäen peliyhteisön tietämystä.

Koska pelaamisessa on kyse yhteisöistä ja tiedon jakamisesta, loimme alustan, joka kannustaa käyttäjiä vuorovaikutukseen ja korostaa oppijoiden saavutuksia. Käyttäjien kannustamiseksi annamme heille sertifikaatin ja badgen oppimispolun suorittamisesta, jotta he voivat kertoa saavutuksistaan verkossa”, de Bourg kommentoi.

”Työskentelemme Sverokin kanssa partnereina ja pohdimme aktiivisesti yhdessä uusia keinoja pelaajaverkoston oppimisen tukemiseen. Kehitämme Valamis-alustalle jatkuvasti uusia, innovatiivisia ominaisuuksia, jotta asiakasorganisaatioillamme, kuten Sverokilla, on aina käytössään nykyaikaisimmat ratkaisut osaamisen kehittämiseen”, kommentoi Valamiksen Head of Business Development, Jari Järvelä.

Lisätietoja

Jari Järvelä

jari.jarvela@valamis.com

Tietoja Valamiksesta

Source link